Gastenboek

68 berichten, 7 pagina's 
« 
27-05-2008
Geplaatst door: PvdA Edam-Volendam

Alle vrijwilligers bedankt

Ook in 2008 hebben vele vrijwilligers ervoor gezorgd dat we in Edam konden genieten van pianomuziek.
Een groot compliment aan de pianisten, bewoners die hun huizen beschikbaar stelden & de organisatie!!

26-05-2008
Geplaatst door: johanna

pianodagen

wat een prachtige middag. Ik heb van iedereen genoten. De jongen die in het museum speelde en later in de kerk Chopin speelde was heel bijzonder. Wat een talent!

25-05-2008
Geplaatst door: Niko

Heerlijk

Net als de afgelopen jaren, heb ik weer erg genoten van de pianowandeling. Het lijkt wel of elk jaar het peil speelt; wat een talent! Erg inspirerend. Op naar 2009.

24-06-2007
Geplaatst door: Agnes Kauffman

pianowandeling 2007

Het was ook dit jaar weer geweldig! Goed georganiseerd, fijne mensen, een prachtige dag en een fantastische piano waar ik op ocht spelen. Ook mijn gastheer Fred wil ik bedanken voor zijn gastvrijheid en de prachtige bloemen die ik kreeg van hem. De reakties van het publiek was hartverwarmend. Een gezellige sfeer en een goed initiatief van de Stichting Piano Edam. Volgend jaar ben ik ook weer van de partij! Een verrassing was dat TV Noord Holland opnames kwam maken. Leuk om jezelf terug te zien op TV. En TV is een goede reclame voor de Stichting. Ik weet niet of 3 uur wel geschikt is, gezien het aantal pianisten die dan weer beschikbaar moeten zijn. Volgens mij is het beter om de wandeling nog even te houden op 2 uur. Wellicht in de toekomst om er 3 uur van te maken. Ook dan kan je denken aan piano met zang, piano met fluit(zag ik op de foto)Want dat trekt ook publiek! Je kunt ook bepaalde huizen aanstellen om daar piano met zang/fluit/viool etc. te houden. Dan houd je toch het idee warm van DE PIANO staat centraal. Ik wil daar best over brainstormen. Ik wil het bestuur danken voor hun inzet en enthousiasme! Tot volgend jaar dus...
Muzikale groet, Agnes

14-06-2006
Geplaatst door: Agnes Kaufman

piano wandeling

Geweldig weer, goede sfeer, een goede gastheer/gasthuis, een fijne piano, heel veel mensen die binnen kwamen en genoten van de vele soorten muziek, luisteren,
genieten en meezingen. Tot volgend jaar!

25-03-2006
Geplaatst door: Robert

Pianodag 2006

Leuk dat de pianodag weer geörganiseerd wordt. Vorig jaar kon ik helaas niet mee doen, maar nu ben ik weer van de partij! Ik kan niet wachten.

Vr.gr. Robert

14-02-2006
Geplaatst door: Corry Oly

Bedankt Stichting Piano Edam & Pianohandel De Baat

Stichting Piano Edam bedankt voor de nieuwe piano wandeldag in Edam. Mijn vaste piano leverancier www.degoedkoopstepiano.nl ook wel bekend als Pianostemmer – pianohandel De Baat uit Monnickendam is altijd 1 van de enthousiaste sponsors geweest van dit evenement.

Door het enthousiasme van Pianohandel De Baat uit Monnickendam bezoeken wij inmiddels met een klein groepje de piano wandeldag in Edam. Ook dit jaar zullen wij Edam en natuurlijk onze Pianostemmer De Baat in Monnickendam bezoeken.

We hebben gezien dat Kees ons al voor is geweest met een berichtje in jullie gastenboek. Kees we hebben veel plezier van onze piano van nog geen € 1.100,- voor onze neef Adrie. Hij heeft nu voor het tweede jaar les en overtreft ieders verwachting.

Onze piano met glazen zangbodem, The Crystal Soundboard, die jij gebouwd hebt speelt nog altijd de sterren van de hemel en is een juweel in ons huis. Kees bedankt en tot gauw.

Stichting Piano Edam heel veel succes met alle voorbereidingen en we zijn blij dat jullie nu een goede website hebben !. Zet hem op !

Nogmaals bedankt Stichting Piano Edam en www.degoedkoopstepiano.nl zonder jullie waren wij nooit zo enthousiast gemaakt voor de piano wandeldag !.

14-02-2006
Geplaatst door: Kees de Baat

heel mooi

Het ziet er goed uit. de www.piano-edam.nl

Groeten van kees Pianohandel de Baat
www.degoedkoopstepiano.nl T.0299 652134